Semesterlägenheter

Vimmerby Camping är en populär semesterdestination i Småland som erbjuder ett stort utbud av bekväma semesterlägenheter för besökare. Våra semesterlägenheter inkluderar det mesta som behövs för en perfekt familjesemester.

Våra boenden ligger på ett bekvämt avstånd från stadens centrum och dess sevärdheter, inklusive Astrid Lindgrens Värld. Detta gör det enkelt för våra gäster att utforska området på egen hand, samtidigt som de har bekvämt tillgång till allt som Vimmerby har att erbjuda.

En av de stora fördelarna med att bo i en av våra semesterlägenheter är att du har fullständig frihet att njuta av din semester på ditt eget sätt. Du kan laga din egen mat i lägenhetens kök och ta det lugnt i ditt eget tempo.

Vill du slippa kökssysslorna så finns Restaurang Nossen alltid redo för att servera vällagad mat precis intill sjöns kant.
Här lagar våra duktiga köksmästare riktig surdegspizza med smakrika kombintationer.

För att fylla kylskåpet finns det en obemannad matbutik på plats, öppen dygnet runt med ett sortiment som kommer få dig att häpna.
På sina 36 kvm fylls hyllorna med allt som behövs för såväl frukost som lunch eller middag!

Oavsett om du söker efter ett smidigt alternativ för en natt eller en längre vistelse för hela familjen, har vi gott om alternativ på Vimmerby Camping. Så varför inte boka en av våra semesterlägenheter och uppleva allt som denna charmiga stad har att erbjuda? Vi ser fram emot att välkomna dig till Vimmerby Camping!