Campingstugor

Vimmerby Camping erbjuder en rad olika Campingstugor för den som vill njuta av en avkopplande semester mitt i naturen. Alla Campingstugor är utrustade med grundläggande bekvämligheter, såsom pentrykök med allt porslin, sängar, bord och stolar

I Campingstugan finns det rinnande kallt vatten inkopplat.

När du vill fräscha till sig finns det servicebyggnader med duschar och toaletter på campingområdet.

Vimmerby Camping är omgivet av skog och sjöar, vilket gör det till en idealisk destination för friluftsentusiaster. Här kan du paddla kanot, fiska, vandra eller cykla. För barnfamiljer är Astrid Lindgrens Värld ett populärt resmål, och ligger bara en kort bilresa bort.

Vimmerby Camping är en idealisk destination för alla som vill ha en avkopplande semester. Denna vackra plats erbjuder besökare en chans att koppla av och njuta av lugnet och skönheten i den omgivande naturen. Beläget i Smålands hjärta, är Vimmerby en av de mest natursköna platserna i Sverige och har mycket att erbjuda till både inhemska och utländska turister.

För dem som söker mer äventyr, finns det också möjlighet att vandra eller cykla i de närliggande skogarna och sjöarna.

Sammanfattningsvis, Vimmerby Camping är en plats som har något att erbjuda för alla som söker en avkopplande och rofylld semester. Med sin vackra natur, varierande utbud av boenden och närhet till sevärdheter är detta en destination som inte får missas. Besökare kan förvänta sig en oförglömlig upplevelse fylld med äventyr och minnen som varar livet ut.