Campingtomter

Vimmerby Camping är en destination som är populär bland såväl inhemska som utlädska besökare som söker en avkopplande, aktiverande eller rofylld semester med närhet till naturen.
Alla våra campingtomter är utrustade med el och EU handske.

Vimmerby Camping är i olika nivåer där de lägre tomtnumren är i nivå med sjön för att vid de högre numren komma upp på en liten höjd med fin utsikt över sjön Nossen.

På campingen finns det 4 lekplatser med en väl tilltagen lekanordning i centrum av anläggningen, precis intill den generösa glasskiosken som går under namnet ”Solkiosken”.

Campingtomter är något som vi är specialister på och ständigt jobbar för att utveckla, vill du veta mera om någon av våra tomter så vandra gärna 360 graders kartan för att se området i sin helhet.

På anläggningen erbjuds alla gäster att använda en CamperClean maskin, inkluderat i priset! För den som vill vara med traditionell finns det flera klassiska latrin tömningar och även möjlighet för tömning av gråvatten.

När man bor på Vimmerby Camping finns det också gott om aktiviteter att göra i närheten. Astrid Lindgrens Värld ligger bara en kort bilresa bort och är en perfekt dagstur för hela familjen. Parken är fylld med sagolika miljöer och karaktärer som inspirerats av Astrid Lindgrens böcker, och ger en magisk upplevelse för både vuxna och barn.

Virum älgpark är en spännande sevärdhet som är väl värd ett besök under semestern på Vimmerby Camping. Virum Älgpark ligger bara 20 minuter bilresa från campingen och erbjuder besökare möjligheten att se majestätiska älgar på nära håll. Här kan man också lära sig mer om älgarna och deras liv i det vilda. Besökare kan också ta en guidad tur genom parken och få chansen att mata älgarna, för den vågade går det mata de med munnen!
Det är en unik och minnesvärd upplevelse för hela familjen att besöka Virum älgpark.