Campingtomt med el

Vimmerby Camping är en stor liten camping där varje område blir unikt vad det gäller plats och struktur. Det finns gott om plats, blir aldrig trångt och vi har delat in anläggningen i den i övre och den nedre campingen, med en vackert grönskande sluttning emellan. Campingtomterna blandas upp med stugor av olika storlek och karaktär. Det finns tre servicehus, så du har aldrig långt till toalett eller dusch.
Hos oss kan du själv välja var du vill stå med husbilen eller husvagnen. Med närhet till servicehuset eller långt från lekplatsen? Kanske nära till det inhägnade området för lekande hundar och nära till hundbadet? Med reception och restaurang som närmsta granne eller med hoppavstånd från stranden? I en ytterkant eller med så många vänner runt omkring dej?
När du valt vilken typ av tomt du vill boka har du möjlighet att välja exakt vart på campingen du vill bo. Titta på kartan, klicka och boka! Reser du tillsammans med vänner som inte har med sig sitt eget boende? Vimmerby camping erbjuder flera tomter som är precis intill stugor och lägenheter.

Priser

1 november - 30 aprilVinter1 maj - 31 majFörsommar1 juni - 5 juliSommar
Bas280 kr280 kr380 kr
Flex308 kr308 kr418 kr
6 juli - 8 augustiHögsommar9 augusti - 28 augustiSommar29 augusti - 31 oktoberHöst
Bas420 kr380 kr280 kr
Flex460 kr418 kr308 kr

Mer information

Bäddar8
VattenpostNej
SjönäraNej
ElJa
Tillgång till servicehusJa