Campingstuga Småland

Stuga Småland är en egen liten by på campingen bestående av 14 stugor, 6 av dem är placerade parvis med en gemensam veranda, övriga har egen veranda som är möblerad för riktigt familjemys. Kommer ni med bil, kan den parkeras direkt vid stugan.
Med sin röda fasad och vita knutar förstår man varför vi kallar stugorna för Småland, de är verkligen sinnebilden av en småländsk idyll. Alla stugor är placerade i en sluttning ned mot sjön Nossen, du kan doppa tårna i vattnet efter bara någon minuts promenad genom skogsdungen.

I varje stuga finns det två våningssängar med totalt fyra bäddar. Det finns också ett pentry med vatten och kylskåp. Här har du allt för en enklare middag eller brakfrukost, både husgeråd och porslin för fyra personer. Det finns två separata hus med toalett vid stugorna, titta på kartan så ser du var de är. Inte långt från stugorna finns ett stort servicehus med duschar, toaletter och kök. Hela området har gott om stora lekytor och en av anläggningens lekplatser är strax intill.

Åker ni 2 familjer tillsammans rekommenderar vi att ni väljer någon av de Stuga Småland som har delad veranda. De som delar veranda är A1 och A2, A4 och A5 samt B1 och B2.

I stugorna Småland D1 samt D2 är hundar välkomna. Missa inte att det finns ett fint bad för hundar och ett inhägnat område för de fyrbenta att busa av sig..

Mer information

Yta12 m2
Bäddar4
Egen toalettNej
Egen duschNej
Pentry-kökJa
Möblerad uteplatsJa
SängkläderNej