Evenemang

Här kan du se alla våra nuvarande och kommande evenemang.

Vy-navigering

Evenemang vynavigering

Idag

Påskmarknad

Vill du göra klipp? Eller få känslan som bara kan infinna sig när man är på en marknad? Då har du kommit helt rätt. Påskmarknaden på Vimmerby Camping kommer bli något alldeles extra med över 30 knallar och kringaktiviteter!

Påskäggsjakten

Traditioner är till för att... hållas! I alla fall om du frågar oss. Och traditionen bjuder in till att alla barnen får söka efter påskägg runt om på campingen. Starten är traditionsenligt vid receptionen och följs av en tipspromenad runt anläggningen, vem vet... någonstans utmed promenaden kanske påskharen gömt ägg till barnen?

Gratis

Påskbrasan

I de norra delarna av Småland har vi på senare år gått från de traditionsenliga påskbrasorna till Valborgs-eldar, men nu kommer äntligen påskbrasan tillbaka! Påskeldarna har förekommit i Sverige åtminstone sedan andra hälften av 1700-talet. Det tidigaste belägget är från Västergötland) år 1768. De har kommit till Sverige från Nederländerna via nederländska köpmän till Göteborg. Därifrån tros seden att […]

Gratis

Piratgympa med Nossa

Piraten Nossa älskar att hoppa och studsa - det bästa hon vet är att göra det tillsammans med barn och ungdomar! När vi har piratgympa så är det rörelseglädje till musik som är i fokus! Plats: Vid Loch Nossies lekhus precis ovanför receptionen.

Gratis
Evenemangs-serie Ansiktsmålning

Ansiktsmålning

Är barnens dröm att idag få se ut som en tiger? Eller kanske stålmannen? Oavsett vad så försöker våra duktiga ansiktsmålare att uppfylla just det! Plats: Vid Glasskiosken.

40 kr

Rundpingis-turnering

Vem är egentligen bäst på anläggningen på en av världens mest klassiska grenar att tävla i? Våra aktivitetsledare förbereder med rack och regler - ta med dig tävlingshjärnan eller delta för att det är kul! Plats: Pingisbordet ovanför receptionen  

Gratis