Stuga Tvillingen

Stuga Tvillingen är ett parhus med två stugor som du bokar var för sig. Huset är placerat med vacker utsikt med sjön Nossens glittrande vatten som blänker mellan träden.
Stuga Tvillingen 1 är har två våningssängar varav den ena har bred underslaf, totalt fem bäddar.
Stuga Tvillingen 2 har en våningssäng och en dubbelsäng vilket ger bra plats för fyra personer.
Båda stugorna består av ett rum som är kombinerar sovrum, allrum och kök. I rummet finns förutom sängarna ett matbord och pentry med kylskåp, kaffebryggare, spis och micro. Boendet är utrustat för enklare matlagning samt har glas, bestick och porslin för 6 personer.
Båda stugorna har privat dusch och toalett.
Den möblerade verandan delas med en avskiljare mellan stugorna. Tack vare en markis går det njuta av vädret såväl i soldränkta kvällar som de med lite regn. Du kan parkera din bil precis bredvid stugan och området runt omkring bjuder in till lek och umgänge. För att komma till badstranden väljer du en av stigarna genom den sluttande skogsdungen och det tar bara någon minut så är du framme vid det barnvänliga insjöbadet med bryggor. Vänder du näsan åt andra hållet, är du strax vid en av anläggningens lekplatser och servicehus och om du följer den inre vägen genom campingen når du strax restaurang och reception.

Priser

1 november - 30 aprilVinter1 maj - 4 juniFörsommar5 juni - 5 juliSommar
Bas--1 390 kr
Flex--1 529 kr
6 juli - 2 augustiHögsommar3 augusti - 20 augustiSommar21 augusti - 31 oktoberHöst
Bas1 550 kr1 390 kr990 kr
Flex1 705 kr1 529 kr1 089 kr

Mer information

Bäddar4
Egen toalettJa
Egen duschJa
Pentry-kökJa
Möblerad uteplatsJa
SängkläderNej