Campingstuga Härbre

Att sitta på verandan och blicka ut över solnedgången. Det är väl så det ska vara! På sluttningen med en fantastisk utsikt över sjön finner du stugan Härbre.
I Härbre finns en våningssäng, en enkelsäng och ett sovloft med tre madrasser. Så mysigt att få krypa upp på loftet och sova! Totalt är det 6 bäddar i stugan.
Stugan är utrustad med kokplatta, kaffebryggare och kylskåp. Bilen parkerar du direkt i anslutning till stugan. Det finns rinnande kallt vatten i stugan och servicehuset med toalett och dusch ligger endast cirka 50 meter från stugan. Där finns också tvättstugan med tvättmaskiner och torktumlare.

Härbre är en av de första stugorna på campingen, ett rustikt härligt boende, lite för sig självt, men ändå nära till anläggningens utbud. Den barnvänliga badstranden med bryggor, kanoter och trampbåtar är något av det som erbjuds på nära håll. Den lummiga grönskan som omger stugan ger skön sommarkänsla och vill ni ha mer naturupplevelser, finns det härliga stigar och leder i trakten. Fråga oss om tips, så hjälper vi dig att hitta det som passar dej allra bäst.

Mer information

Yta18 m2
Bäddar6
Egen toalettNej
Egen duschNej
Pentry-kökJa
Möblerad uteplatsJa
SängkläderNej