Stuga Stolpe

En rymlig och charmig stuga får du om du bokar Stuga Stolpe. Här kan ni vara upp till 7 personer. Det finns två våningssängar samt ett sovloft med tre bäddar. Vem vinner tävlingen om att få krypa upp och sova på loftet?
I stugorna finns det ett pentry med spis, micro, kaffebryggare samt kylskåp med frysfack. Det finns köksgeråd för att laga en enklare måltid och porslin, glas och bestick till alla som bor i stugan.
Väljer ni Stuga Stolpe får ni egen dusch och toalett och alla får plats att sitta kring middagsbordet, både inne i stugan och på den möblerade verandan.
Här kan ni även njuta av solnedgången över sjön Nossen från den höjd där stugan är placerad. Eller ta med morgonkaffet ut på verandan, andas och njut! Och ladda för en dag full med aktiviteter. Bada i sjön, hyr en paddelbåt eller kanot. Eller gå någon av vandringslederna som finns runt om i trakten. Och avsluta dagen med en middag på restaurangen, glöm inte att boka bord, det kan bli fullt, särskilt om det är någon av våra populära trubadurkvällar.
Kommer ni med bil, kan ni parkera precis bredvid verandan.

Mer information

Yta19 m2
Bäddar7
Egen toalettJa
Egen duschJa
Pentry-kökJa
Möblerad uteplatsJa
SängkläderNej