Semesterlägenhet Nossen 21-23

Semesterlägenheterna Nossen nummer 21, 22 och 23 finner du i änden av receptions- och restaurangbyggnaden. Lägenheterna är alla i markplan med entré från var sin egna veranda
De här semesterlägenheterna har ett sovrum med 2 våningssängar, dvs. fyra bäddar i det rummet. Ytterligare två bäddar finns i en bekväm bäddsoffa i allrummet, så ni bor bra sex personer i lägenheten.
I allrummet finns också ett matbord och pentry som har kylskåp, kaffebryggare, pentryspis och micro. Boendet är utrustat för enklare matlagning samt har glas, bestick och porslin för 6 personer.
Från den insynsskyddade verandan är det bara några meter till sjön och restaurangens uteservering är precis bredvid med frestande utbud. Är ni flera sällskap som reser tillsammans är det lätt att träffas på ytan utanför lägenheterna eller kanske utmana vännerna på minigolf som ni kan spela strax intill, på väg till den fina sandstranden. Reser ni med bil kan ni parkera den nära på reserverad plats. Anläggningen erbjuder många aktiviteter och den småländska naturen som är runt hörnet har turer för både vandring och cykling. Fråga oss om tips för sköna upplevelser!

Mer information

Yta26 m2
Bäddar6
Egen toalettJa
Egen duschJa
Pentry-kökJa
Möblerad uteplatsJa
SängkläderNej