Semesterlägenhet Nossen 24

Semesterlägenhet Nossen 24 finner du på längst bort i receptions- och restaurangbyggnaden, med entré från gaveln. Lägenheten är i markplan och har entré från en egen veranda, så även om vi kallar den för lägenhet, har du härlig stugkänsla när du bor här.
I den uppskattade semesterlägenheten finns det ett sovrum utrustat med en våningssäng och en enkelsäng, så det är totalt 3 bäddar i det rummet. Allrummet har ytterligare två bäddar i en våningssäng. I allrummet finns också ett matbord och pentry som har kylskåp, kaffebryggare, pentryspis och micro. Boendet är utrustat för enklare matlagning samt har glas, bestick och porslin för 6 personer.
När du väljer att boka Nossen 24, får du privat toalett och dusch som är rullstolsanpassade.
Från den stora möblerade verandan är det nära till både parkering och bad utan några nivåskillnader. Grillar finns att låna i mån av tillgång, så samla resesällskapet för en skön grillkväll på verandan eller besök vår restaurang som finns runt hörnet. Du har också nära till minigolfbanan och kiosken där det finns både glass och uthyrning av aktiviteter. Denna lägenhet är inte för husdjur.

Mer information

Yta26 m2
Bäddar5
Egen toalettJa
Egen duschJa
Pentry-kökJa
Möblerad uteplatsJa
SängkläderNej