Semesterlägenhet 9-11

Från balkongerna på semesterlägenheterna 9, 10 och 11 har du fin utsikt över hela nedre campingen och det liv som sjuder och myllrar där. Det är bara cirka 100 meter till stranden och 20 meter till campingbutik och restaurangen med ett frestande utbud för alla smaker.
Du kliver rakt in i lägenheten från yttertrappan och välkomnas in i allrummet som utöver matbord och TV har ett pentry med kylskåp, kaffebryggare, spis och micro. Boendet är utrustat för enklare matlagning samt har glas, bestick och porslin för 6 personer. Sovrummet har två våningssängar (4 bäddar). Alla semesterlägenheter har egna badrum med dusch och toalett. Bilen parkerar du smidigt direkt utanför dörren och om någon av era vänner kommer med tält, husbil eller husvagn, kan de välja och boka en plats intill. Utanför boendet finns trygga och härliga ytor för spel, lek och gemenskap. Områdets lekplats med redskap och sandlåda för de yngre gästerna är precis runt hörnet.
Mellan lägenheternas balkonger är det flyttbara väggar som går lätt att öppna om ni är flera sällskap som vill njuta av vyn och kvällarna tillsammans.

Mer information

Yta18 m2
Bäddar4
Egen toalettJa
Egen duschJa
Pentry-kökJa
Möblerad uteplatsJa
SängkläderNej