Kontakta oss

Kontakta oss

Vimmerby Camping är en privatägd anläggning där ägarna är familjen Thorstensson/Wolmeryd sedan januari -19.
Vägen till att bli campingföretagare är något annorlunda.
Hampus drev fram till sommaren -18 bowlinghall och restaurang i västkuststaden Kungälv där han blev ögonaböj förälskad i Kungsbacka-tjejen Elisabeth. Elisabeth arbetade då som inköpare av kläder och mer eller mindre veckopendlade till Paris och London.
Under hösten tog vi beslutet om att köpa en sommarstuga i närhet av Hampus föräldrar i barndomsstaden Vimmerby.
Drömstugan som vi sett på internet låg bara några stenkast bort från det som senare skulle bli vår arbetsplats. Stugan hade allt vi ville ha, egen badstrand, solnedgång på verandan och enkelt att kunna cykla in till staden. Det var bara detaljerna som gjorde att köpet gick i stöpet.
Med en något moloken min gick vi till campingens reception där vi mötte dåvarande ägaren ”NossenBossen-Lasse”. Han bjöd på kaffe och berättade att han funderade på att sälja.
Våra entreprenörshjärnor gick på högvarv.
Det tog 2 veckor av intensiv diskussioner för oss att komma till skott och köpa campingen. Kontraktet skrev vi på under en semesterresa till Thailand.
Med facit i hand vet vi att det vi gjorde var helt rätt, Vimmerby känns hemma för oss och vi har så kul med alla gäster på plats!

Med oss till Vimmerby följde Elisabeths ständiga följeslagare och den stora chefen på campingen, ”NosenBossen-Greta”. En griffon med väldigt mycket självkärlek, hon håller sig gärna på sin kant med gillar att välkomna gäster till receptionen med ett hund-hej.

Den 25e maj 2020 kom campingens egen solstråle till jorden, Leyton. Givetvis fick han ett anställningskontrakt i brevlådan samma dag som vi kom hem från BB. Syster Chloe väntade 30 månader till innan hon den 25 november 2022 välkomnades hem till campingfamiljen!

Vår stora drivkraft är att hålla campingen i en ständig utveckling och all utveckling kommer från feedback och inspiration.
Så har du en tanke vi bör tänka, berätta den gärna för oss!

Ett urval av de vackra vandringsleder Vimmerby bjuder in till