Vandrarhem Alphyddan 2

Alphyddan 2 är beläget på markplan med fönster mot stora gräsytor. I det här rummet sover ni gott i en våningssäng och i en dubbelsäng, totalt 4 bäddar. Toalett och dusch finns precis utanför rumsdörren.
Det gemensamma köket finns strax intill ert rum. Välj om ni vill äta vid något av borden inomhus eller tar med tallriken ut på den gemensamma verandan med sjön som närmsta granne. Köket har ugn, spis och kyl samt är utrustat så ni kan fixa en härlig måltid. Det finns också glas, tallrikar och bestick så det räcker till Alphyddans alla gäster. På verandan finns en grill att låna. Men vill ni låta någon annan stå vid grytorna, ligger restaurangen precis runt hörnet, med en svårslagen uteservering. För vem vill inte äta med sjöutsikt!
Alphyddan har bästa läge, med absolut närhet till restaurang, reception och minigolf. Badstranden med bryggor är ett stenkast ifrån. På väg till stranden, passerar du kiosken som bland annat har trampbåtar, kanoter och roddbåtar att hyra ut. Så blir det en aktiv semester? Eller är det läge att bara koppla av och njuta. Här finns alla möjligheter. Bilen kan du parkera precis intill Alphyddan på reserverad plats.

Mer information

Bäddar4
Egen toalettNej
Egen duschNej
Pentry-kökNej
Möblerad uteplatsNej
SängkläderNej