Glamping

Upptäck den ultimata harmonin med naturen och lyxen hos vårt Glampingtält vid den pittoreska sjön Nossen i Vimmerby! En drömlik oas där du kan uppleva det bästa av två världar – det enkla livet i naturen och bekvämligheten hos förstklassig boende.

Våra exklusiva Glampingtält är designade för att erbjuda en unik och minnesvärd upplevelse. Inuti tältet hittar du en bekväm dubbelsäng, två stycken 80-sängar som med mysig belysning och rustika inredningsdetaljer ger en speciell känsla. Njut av att somna till ljudet av skogen och vakna upp till den friska luften och en fantastisk miljö.

På din privata terrass kan du koppla av i skuggan eller njuta av en kopp kaffe medan du andas in den friska skogsluften. Sjön Nossen är perfekt för bad, fiske och avkoppling på stranden. Utforska omgivningen genom vandring eller cykling, och på kvällen kan du grilla under stjärnorna eller koppla av vid elden.

Vår Glampingplats vid sjön Nossen i Vimmerby erbjuder den perfekta balansen mellan komfort och äventyr. Boka din vistelse nu och låt oss ta hand om detaljerna medan du skapar minnen för livet i naturens famn.

I bokningensavgiften ingår avresestädning och sängkläder.

Bekvämligheter:
Sängar för 4 personer
Sittgrupp i tältet
Loungegrupp på det stora tralldäcket
Utomhuskök med rinnande kallvatten
El och belysning
Soluppvärmd utedusch
Närhet till toalettbyggnad

Mer information

Yta24 m2
Bäddar4
Egen toalettNej
Egen duschNej
Pentry-kökNej
Möblerad uteplatsJa
SängkläderNej